Editare video x Productie video foto x Filmare aeriana foto cu drona profesionala 4K x Editare foto

Informatii utile legate de tot ce inseamna imagini foto video si importanta acestora pentru afacerea ta!

Stim cu totii că, pe lângă text, conținutul este dat și de imagini, iar în cazul acestora este foarte important să fie calitative.

Cu atât mai mult, cu cât în cazul de față discutăm de un magazin online, realizarea unei ședințe foto profesionale pentru produsele comercializate este mai mult decât necesară.

De ce? În primul rând, pentru că în cazul acestui tip de comerț nu poți atinge sau testa produsul, așa că imaginile trebuie să vină în completarea suportului informațional și să contribuie semnificativ la crearea acțiunii de cumpărare. Să mai amintim faptul că fotografia te convinge, de cele mai multe ori să cumperi mai repede decât discount-ul oferit de magazinul online? Iată doar unul dintre multitudinea de motive pentru care imaginile bune sunt un factor obligatoriu în crearea unui magazin online eficient.

O fotografie clară, detalii mărite, alături de informații concise și bine structurate, sunt punctele fără de care un magazin online nu va performa. Am putea spune chiar că un magazin online cu imagini bine realizate și poziționate, de multe ori prezintă produsul mai bine decât un magazin fizic. Iar în condițiile în care 1 din 5 români achiziționează produse online, dar și mai mulți recurg la cercetare online până să ia decizia finală de cumpărare, nu mai avem nicio scuză pentru a nu utiliza serviciile de fotografie profesională.

Așadar, cât de mult contează imaginile ?

Odată cu modificarea comportamentului vizitatorilor, proprietarii site-urilor trebuie să accepte faptul că internetul este mai mult decât un simplu instrument de informare, devenind un mijloc de a convinge. Iar aici, imaginile și fotografiile profesionale fac diferența. Imaginile sunt importante nu numai în cazul magazinelor online, un rol la fel de mare jucându-l și în cazul site-urilor de prezentare, unde au un impact puternic pentru utilizatorul final.

Pentru voi, cât de mult contează imaginile atunci când achiziționați un produs online?

Este vorba desigur despre imaginea site-ului pe care se bazeaza business-ul tau online. Ea poate face diferenta dintre succesul si esecul afacerii intrucat influenteaza in mod direct modul in care brandul este perceput tinand cont de estetica, arhitectura si experienta utilizatorilor pe site.

Prima impresie conteaza.

In online, vizualul influenteaza foarte mult formarea unei impresii despre cat de serioasa, cool sau inovativa poate fi afacerea ta si cat de mult te diferentiaza de competitori pe piata. Acest lucru va avea in primul rand consecinte asupra traficului inregistrat pe site si ulterior asupra conversiilor mult dorite. Un design placut care incanta privirea, sustinut de un continut de calitate retine mai mult timp vizitatorii pe site!

Principalele elemente care capteaza initial atentia ar fi:

1. O imagine principala sau o ilustratie, mai ales daca sunt marite sau supradimensionate;

2. Elementele vizuale ale brandului – logo, culori specifice etc.

3. Meniul principal prin intermediul caruia iti poti face o idee despre continutul din site;

4. Un slogan sau text scris cu font mare si atractiv;

5. Footer-ul website-ului si sectiunea de Contact;

Spune-le utilizatorilor ce este important, mai intai.

Un design bun de website are intotdeauna in vedere o ierarhizare a informatiei furnizate in asa fel incat vizitatorii sa poate avea acces rapid si cu usurinta la cele mai importante informatii/produse/servicii. Timpul de interactiune pe site este de regula foarte limitat si trebuie sa profiti de acesta pentru a capta atentia si a-i determina pe vizitatori sa faca ceea ce iti doresti (foloseste butoane call-to-action cu un design deosebit).

Respecta regulile de branding.

Website-ul sau magazinul tau online sunt practic extensiile virtuale ale brandului pe care l-ai construit sau vrei sa-l construiesti de-a lungul timpului. Ele trebuie sa respecte politica de brand a firmei in special prin vizual (culori specifice, logo) adica o identitate care spune totul despre cine esti, ce produse si servicii comercializezi. Folosindu-te de imagini si text dar si de o structura ingenioasa a layout-ului poti spune o poveste cu impact puternic asupra publicului si ii poti determina sa revina periodic pe site.

Cum ramane cu dispozitivele portabile?

Dezvoltarea rapida a smartphone-urilor, tabletelor si altor dispozitive portabile prevazute cu un browser si posibilitate de conexiune la internet, au atras dupa sine necesitatea adaptarii design-ului si layout-ului unui site la dimensiunile ecranelor pe care sunt afisate. O astfel de particularitate poarta denumirea de design responsive si este un must have pentru orice site.

10 elemente ale unui design de website reusit.

Indiferent ca te pregatesti de lansarea unui nou website sau doresti sa dai o imagine noua celui vechi, trebuie sa ai in vedere urmatoarele 10 aspecte pentru a fi sigur ca vei avea succes:

1. Transpune specificul brandului si in online respectand identitatea vizuala (logo, culori specifice etc.);

2. Foloseste un font simplu si usor de citit pentru continutul text

3. Paleta de culori trebuie sa fie consistenta si prezenta in toate sectiunile din site;

4. Structura trebuie sa fie intuitiva si fluida, sa poata oferi o navigare usoara;

5. Mesajele call-to-action sa fie distinctive si plasate inteligent in asa fel incat conversiile sa creasca;

6. Foloseste imagini puternice care sa sustina informatia din text si produsele si serviciile comercializate. Cateva resurse online utile in acest sens ar fi: unsplash.comgratisography.comfreepik.comlifeofpix.comstartupstockphotos.com, etc.

7. Utilizeaza bannere imbogatite cu USP-uri si sloganuri adresate publicului tinta;

8. Concepe o poveste care sa ii implice pe vizitatori sau sa le creeze o emotie placuta pe care sa o asocieze cu site-ul tau. Poti face asta prin texte bine scrise, animatii sau grafica cu impact vizual puternic;

9. Utilizeaza tehnici si interfete de design moderne (parallax scrolling, design flat etc.)

10. Adopta design-ul responsive.

In concluzie, nu neglija un aspect atat de important cum este design-ul magazinului tau online sau al site-ului de prezentare. Lasa-ti creativitatea sa zboare sau apeleaza la specialisti cu experienta in domeniu pentru a construi imaginea cea mai potrivita a business-ului tau online.

surse: contentspeed.ro si emiral.ro

alege servicii

LinkFrame.ro ofera servicii profesionale de:

  • editare video / foto
  • productie video (filmare fullHD / 4K cu camere si Drona + editare)
  • productie foto (cu DSLR si Drona + editare foto)
  • realizare de videoclipuri si spot-uri
  • grafica si animatii (realizare identitate firma)
  • servicii pentru firme ~ Corporate si persoane fizice
despre noi

Servicii foto video corporate, servicii de editare video foto, fotografie comerciala de produs, filmari corporate, filmare aeriana 4k, fotografie aeriana cu drona 4k. Filmare si fotograf corporate. Realizare de videoclipuri publiciatare, spoturi tv, spot video, Servicii foto video pentru firme, editare video fullHD si 4k, editare foto. Filmare aeriana 4k cu drona, fotografie aeriana cu drona, fotograf profesionist de eveniment, grafica digitala, identitate firma, realizare brosura firma, flayere, pliante, fluturasi.

Echipa noastra tehnica va rezolva orice cerinta din domeniul prelucrarilor digitale. Fie ca este vorba despre editare video fullHD sau 4K, prelucrari foto, transpuneri digitale din format video analog VHS, VHS-C sau digital DV pe stick USB, link de descarcare de pe serverele noastre, DVD sau CD, transpuneri din formate digitale pe banda video, editare audio, grafica, concepte, mini-documentare sau orice alt serviciu solicitat.

Servicii video la orice eveniment – videograf profesionist

– filmare botez (pentru foștii noștri miri la care am filmat la nuntă, avem oferte speciale)

– filmari petreceri corporate/aniversare, party-uri;

– conferinte, simpozioane, prezentari;

– spectacole, recitaluri;

– serbari;

– aplicatii scolare, training-uri;

– orice alte servicii de filmări…Contactați-ne

Alte servicii:

– transferuri video de pe orice casetă cu banda video, pe dvd-uri.

– editare video;

– realizare videoclipuri publicitare pentru societăți comerciale, apartamente, case, vile, spatii turistice;

– filmări pentru comunicare politică (spoturi publicitare pentru promovare candidați);

– realizare documentare video personale.

Oferim servicii de editare video profesionala pentru clipuri de prezentare, spoturi, televiziune cat si pentru materiale video filmate in vacanta, in casa, in teambuilding-uri, la petrecer in format fullHD sau 4K.

Editare video 4k, filmare video 4k, filmare cu DSLR 4k…

Productie video publicitara, videoclipuri, filmare corporate, video 4k, filmare aeriana cu drona 4k, fotografie aeriana cu drona, videograf corporte, cameraman nunta, fotograf profesionist de eveniment, servicii editare video profesionala online, montaj video pret accesibil, foto video Iasi

Contacteaza-ne

13 + 11 =

   Iasi, Romania

0753 376 987

×

Share This